به گزارش قدس آنلاین به نقل از آستان نیوز، غلامرضا پرنده با اعلام این خبر گفت: سرفصل هفتم از موقوفات آستان قدس رضوی به دارالشفاء امام و بیمارستانهای وابسته اختصاص یافته که افراد بسیاری اموال خود را با محوریت مصرف در این سرفصل وقف آستان قدس رضوی کردند.
وی اظهار کرد: علی اکبر دبیر سهرابی فرزند یکی از رجال معروف و برجسته ایران در اواخر سلطنت قاجار و اوایل دوره پهلوی است. وی که مردی فاضل و متمول بود، طی دو فقره وقف نامه در سالهای ۱۳۱۳ و ۱۳۱۵ رقباتی را در قوچان وقف آستان قدس رضوی کرده است.
مدیر موقوفات آستان قدس رضوی بیان کرد: این واقف خیر اندیش تلاش کرده تا از تمامی منافع و عواید این موقوفه، دو درصد برای حقالتولیه و نیز ۹۸ درصد درآمد رقبات برای مصارف زایشگاه بیمارستان امام رضا(ع) استفاده شود و پیش از اختصاص عواید و درآمد موقوفه به مصارف مزبور، مصارف و مخارج لازمه آبادی رقبات نیز باید از هزینههای این موقوفه کاسته شود.
وی تصریح کرد: این واقف با وقف املاک خود تلاش کرده تا در دورانی که فقر در بخش درمان، مشکلات جبرانناپذیری را برای زنان و کودکان به وجود میآورد، زمینه رشد و پیشرفت و بهبود وضعیت بهداشتی و درمانی بانوان را فراهم کند.
وی ادامه داد: این واقف نیک اندیش که از علاقهمندان به خاندان عصمت و طهارت(ع) بوده است، در سال ۱۳۱۸ شمسی درگذشت و در صحن عتیق روبروی ایوان طلا به خاک سپرده شد.
گفتنی یادآور شد: هدف از وقفهای مربوط به سرفصل هفتم، رشد میزان سلامت و افزایش بهداشت جامعه در قالب تعمیر، ساخت و بهبود بیمارستانها، مراکز درمانی و نیز رسیدگی به بیماران اعم از زائر، مجاور، زنان باردار و... است.
نظر شما